Hoppa till sidans innehåll

Vårshow


Vårshow 2019 Peter Pan

Att sätta upp en vårshow går att göra på många olika sätt. I Österåkers konståkningsklubb har man valt att slå på stora trumman och då blir det en show att minnas, en show som hela Åkersberga pratar om, en show där alla i hela klubben är med i, en show där glädje, glöd och gemenskap är så påtagligt att man kan känna det i luften när man går in i ishallen under dom här alldeles speciella dagarna i april.

Åkarna övar tillsammans med sina tränare under flera veckor och föräldrarna syr kläder, bygger kulisser och är med i planeringen, att vi har showansvariga är också en förutsättning för att allt ska fungera. Något som är extra viktigt är också ljussättningen, då åkarna blir belysta under sina nummer. Att AV-Ljudteknik  har hjälpt oss med ljuset vill vi tacka för extra mycket. Alla sponsorer som gjorde det möjligt för oss att bjuda förskolor/skolor på gratisshower är listade nedan. Hela showen är ett teamwork, ett maskineri som krävt år av träning för att allt ska löpa på dom dagarna showen tar plats.

Peter Pan blev en lysande succé, Åkersbergas lokaltidning Kanalen har skrivit om hur otroligt bra showen var. Det har skickats mejl till klubben där vi uppmanas att aldrig sluta med att bjuda in till detta event. Det uppskattas verkligen det vi gör!

Det har varit 3 förskole/skolshower och 2 shower under lördagen för allmänheten. Alla shower var slutsålda vilket var jättekul. Nedan är ett axplock av fina bilder som kommer från Nerotica Photo.

Wiklunds Åkeri Åkersberga Kirapraktik
Rydins Cykel H-Norrplåt
e-Avrop Direkten Kajutan
Fredsborgsskolan Trihealth
Boetten Bygg  Centerpartiet Österåker
Ica Trevehallen Roslagens LBS
Åkersberga Lastbilcentral Frödin Rör 
RJ's bilservice Krampe Trädgårdsdesign
Av Ljudteknik  
Uppdaterad: 14 MAR 2019 13:51 Skribent: Mikael Radvall

ICA-kvantum

 

Teijas skateshop

 

Fasadprojektion

 Berga Lås &Laarm

 passionice

Postadress:
IFK Österåkers KK - Konståkning
Annika Nordberg, Spillkråkevägen 5
18461 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info