Hoppa till sidans innehåll

Synkro


starlight

IFK Österåkers KK har satsningar inom bredd, elit, synkro och skridskoskola. Informationen under denna fliken är främst avsedd för synkroåkarna men kan vara användbar även för fler och i andra situationer.

Klubben har ett junior synkrolag som heter Team Explosion. Om du är född mellan 990101-051231 samt har testnivå lägst Basic 2 och Fri grund är du kvalificerad att söka in i Team Explosion.

Inför säsong 2018-2019 startades även Team Starlight som är ett ungdomslag för barn födda mellan 020101-081231. Om du innehar lägst Basic grund och Fri grund eller nya tävlingstestet kan du välja att träna i ungdomslaget.

Kontakta tränare Susanne Holgersson på This is a mailto link om du är intresserad av att åka Synkro.

 

Kort information om Synkroniserad konståkning:

Synkro (tidigare Teamåkning) är konståkningens lagsport samt yngsta disciplin. Sedan år 2000 arrangeras varje år ett officiellt VM i Synkroniserad konståkning. Ett tävlande lag består av 16 åkare på isen och upp till fyra reserver. Man tävlar med ett kortprogram och ett friåkningsprogram. Programmen består av olika element, såsom passeringar, hjul, cirklar, block och linjer som vävs samman med olika friåkningsrörelser och steg.

Uppdaterad: 12 SEP 2018 10:04 Skribent: Therese Wikström

ICA-kvantum

pelican_web

Public_logo_web

Teijas skateshop

 Danshuset

Fasadprojektion

 Berga Lås &Laarm

 passionice

Postadress:
IFK Österåkers KK - Konståkning
Virpi Holland, Slånbärsstigen 10
18463 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info